Om mig som

Croquismodel

Croquismodel

...Og meget andet
– Om mig som croquismodel

“Polterabend – croquismodel! 🙂 Helt igennem sjovt, grænseoverskridende og ikke mindst sød fyr Rasmus, som var ude at lave noget alternativt til det “obligatoriske” stripshow 🙂 Anbefalelsesværdigt og lidt anderledes indslag på dagen! :)”

– Matilde Maria Reinhold Larsen 

croquismodel

Om Mig

Ejer og grundlægger af Croquis Til Polterabend 192 cm. høj. Jeg har været single i de sidste 10 år, så jeg kan ikke genere nogen ved at optræde nøgen 🙂

Jeg har en alsidig baggrund inden for kampsport, men er i dag ikke længere aktiv på det område.

Jeg har optrådt som eventmodel i en del år efterhånden, og elsker simpelthen mit job. Det giver så mange sjove oplevelser, og jeg møder så mange glade kunder!

Croquismodel

Baggrund

Jeg har en uddannelse som beslagsmed bag mig, og har arbejdet som selvstændig inden for faget siden jeg var 20. Jeg arbejder nu med webdesign, som ufaglært vikar osv. 

Jeg føler at min virksomhed, Croquis Til Polterabend, er blevet taget rigtig godt imod, det glæder mig enormt. Jeg håber på mange glade kunder i fremtiden også!

Holder mig i dag i form ved alsidig styrketræning, løb, dans etc. Jeg har også danset brudevals til polterabend, imens jeg var nøgen 🙂

Citat

“Vi har netop haft fornøjelsen af at have besøg af Rasmus til en omgang croquis. Super sjov og anderledes oplevelse! Rasmus sørgede for bar røv og god stemning – hvad mere kan man forlange af en polterabend?”

5 stjerner på Facebook

– Michelle Bang Jensen

croquismodel

Model til bodypaint

Når jeg er model til bodypaint laver jeg som altid en hurtig introduktion, men derefter slipper jeg jer egentlig ret meget løs, der er ikke så meget styring fra min side, som der er under croquis.

Under både bodypaint og croquis er det tilladt at tage billeder, I skal bare være villige til at dele dem med mig bagefter. Det er sjovt for både jer og mig at have billederne bagefter.

Croquismodel

Croquismodel

Jeg kan godt lide at optræde med croquis under mere afslappede former, f.eks til polterabender, fordi jeg får mulighed for at gøre oplevelsen lidt sjovere for både mig og jer.

Det er altid spændende at se resultaterne af jeres kunst, både når jeg er model til bodypaint og til croquis, jeg er generelt meget imponeret over (næsten) alle mine kunders tegneegenskaber 😉

Citat

“Polterabend med Rasmus. Rasmus er super god!”

5 stjerner på Facebook

– Joan Just Sørensen

bodypaint polterabend
Bodypaint polterabend

Håndlæser, stripper etc.

Har I andre sjove idéer end jeg selv har foreslået her på siden, er jeg frisk på det meste. 

Jeg spiller ofte stripper ved ankomst, og har udgivet mig for at være håndlæser, tegner, julemand og mange andre ting.

Det kan være en sjov intro, inden jeg afslører at jeg egentlig er kommet som croquismodel eller lignende.

Andre har brugt mig som del af en quiz, hvor deltagerne skulle lave noget sjovt med mig som straf, hvis de svarede forkert.

Jeg kan være med til at gøre jeres arrangement mere festligt på rigtig mange måder, det er bare et spørgsmål om fantasi 🙂

Citat

“Fantastisk dejlig og sjov oplevelse 🙂 Rasmus var en god model og havde en skøn humor, og gav os alle en sjov og spændende oplevelse med croquis. Kan klart anbefales til andre :)”

– Anne-Mette Kenley Lindorff

Hele Danmark

Jeg er fra området syd for Kolding, bor stadig i det sydjyske. I starten kørte jeg kun ud til steder i Jylland og på Fyn, nu optræder jeg over hele Danmark – jeg kommer også gerne til jer.

Mange spørger, hvorfor jeg startede som croquismodel. Det er meget simpelt, jeg kan lide at underholde og gøre folk glade 🙂

Hvis I vil vide hvad det koster at få mig på besøg på jeres adresse, kan i se det i min prisberegner.

Jeg kan bookes online via min kalender, det er både let og hurtigt. Ses vi? 😉