Croquis

“Et besøg af Rasmus til polterabend. En sjov, anderledes og underholdende time. Helt klart vi kunne bruge flere timer på at tegne croquis”

– Vesna Glisic

Croquis

Croquis eller kroki?

Er I til kunstnerisk udfoldelse og grænseoverskridende oplevelser? Prøv croquistegning til polterabend, fødselsdag, pigefrokost eller lignende arrangementer. Der er mange som aldrig har prøvet at tegne croquis eller kan stave til det!

Nu kan jeg også tilbyde croquis med en kvindelig model!

croquis til polterabend

Kunstnerisk og udfordrende

Jeg starter altid med en hurtig introduktion, og er det en polterabend, laver jeg gerne lidt sjov med bruden, får hende måske til at tro jeg er stripper, eller hun selv skal være nøgen.

Det er en god måde at bryde isen på, uanset om hun er genert eller mere frigjort.

“Fantastisk oplevelse af have besøg af Rasmus. En rigtig god aktivitet til polterabend. Vores brud var super frisk 🙂 Rasmus kan klart anbefales ;)”

– Vibeke Brødsgaard

Croquistegning

Kom ud af din comfort-zone

Jeg introducerer jer til croquistegning, så I bliver klar til at tegne lige med det samme, og jeg bidrager med tip til at forbedre jeres tegninger undervejs. Jeg anbefaler at tegne med kul, men jeg medbringer også altid blyanter.

Croquistegning til polterabend

Sjov eller seriøst

Det er selvfølgelig op til jer, hvor alvorligt I ønsker at tage croquistegningen, men jeg oplever at mange bliver grebet af konceptet og engagerer sig kraftigt i opgaven. Hvis I tager opgaven seriøst, kan I blive gode på en time!

“Rigtig godt indslag med modellen Rasmus. Det var super sjovt og uformelt!”

– Rikke Freund Hansen

croquis
Croquis sjov

Plads Til Alle

Jeg indretter mig efter forholdene på stedet, og er altid klar til at levere den bedste oplevelse. Jeg anbefaler at I har ryddet et område, så I kan sidde i en halvcirkel uden et bord imellem os.

Hvis I f.eks har en stor sofa, er den det perfekt udgangspunkt. Så kan vi placere ekstra stole rundt om den efter behov, og jeg kan stå i midten. Husk at fjerne sofabordet, så I også kan se mig, når jeg ligger ned 😉

Jeg medbringer alt udstyr, dvs. clipboards, kul og blyanter samt papir. I skal bare sørge for godt humør og lyst til at være med!

“Han var smilende, sjov og ligetil. Han agererede efter stemningen til polterabenden og accepterede og respektere den kommende bruds ønsker og grænser. Han var god i de forskellige poseringer og fik forsamlingen med og fik os til at grine mange gange. Bestemt et højdepunkt på dagen at Rasmus kom forbi.”

– Nanna Carlsen

Croquistegning

Grænsoverskridende

Som udgangspunkt er mine show af en times varighed, og I bestemmer selv om I ønsker en seriøs tegnetime eller sjov og fest. Der er plads til det hele, men jeg anbefaler at I skruer ned for musikken når jeg ankommer, så vi kan snakke sammen 🙂

Hvis I er meget frigjorte og løsslupne, anbefaler jeg altid bodypaint som alternativ. Mange vælger en kombination af 45 minutters croquis og 30 minutters bodypaint, så de kan prøve begge dele.

Croquis

Har du spørgsmål til croquis? 😉

Croquis sommer

Polterabend

Jeg leverer den bedste oplevelse, og sørger for det bliver en fest at tegne croquis!

croquis til polterabend

Hvad du kan forvente

Bestiller I mig til croquistegning, får I blandt meget andet også disse ting til jeres arrangement:

Croquis Til Polterabend

Kropsforskrækkelse

Croquis med mig kan hjælpe dig og veninderne til en mere afslappet indstilling til nøgen tegning, for mig er den nøgne krop intet tabu.

“God Oplevelse! Rasmus var meget åben og gjorde oplevelsen professionel! :)”

– Nabiat Fikrisellasie

Flotte Tegninger

Jeg oplever, at mange af mine kunder bliver meget dygtige til croquistegning i løbet af den time, vi typisk har sammen.

Her er nogle fine eksempler på, hvad folk har tegnet. Skal I også prøve? 😉